SALON 2020 – WHOES [FUTURE 50 FOODS]?

The future will taste different. The World Wildlife Federation and Knorrs identified 50 plants that enrich both people and planet. The contents of the list may surprise you. Join Danielle Wilde in a tasty discussion, as we use these Future 50 Foods to think about what to wear, eat and grow moving forward. 

21. Februar 2020 hos Vibeke Jerichau, Kongebrogade 48, Kolding, DK

Hvor – Danielle Wilde udfordrede ud fra overskriften ’Mad som et sociokulturelt sofistikeret materiale’, og ved at fokusere på – 50 fremtidige fødevarer udvalgt af World Wildlife Federation og Knorrs – som alle (næsten) var virkeligt tilstede på bordene, blev det til en sanselig, provokerende og øjenåbnende aften.
Tak til alle der tog udfordringen og deltog med engagement og god debat.

samt support fra (many thanks to): Easyfood, funding; Lisbeth Voigt Durand and Mette Ravn: fabulous ceramic cups and bowls; Grethe Sørensen: cider; Benjamin Wolters: surdej; Marcus Ronalds: wooden tiles.

%d bloggers like this: